Additionele Reisverzekeringen

 

Additionele Reisverzekeringen
?
?
?
?
?

Reisverzekeringen

Zorgeloos reizen met een Doorlopende- of Kortlopende Reisverzekering en/of Annuleringsverzekering via American Express?. In samenwerking met verzekeraar ACE European Group Limited bieden wij reisverzekeringen aan voor u, uw partner of uw gehele familie. Middels aanvullende opties kunt u er voor kiezen de verzekering aan te passen aan uw specifieke wensen, op basis van uw persoonlijke reis ambities. Of het nu gaat om een last-minute of een langverwachte vakantie, u kunt genieten van uw reis terwijl wij beschermen wat belangrijk voor u is. Dat kan al vanaf € 2,06 per maand, inclusief assurantiebelasting. En u betaalt geen polis- of administratiekosten. Geen American Express kaart? U kunt de polis eveneens afsluiten met een VISA of Mastercard  of middels iDEAL.

Kortlopende Reisverzekering

De Kortlopende Reisverzekering kent een basisdekking, inclusief medische assistentie, bagage en rechtsbijstand, en biedt u de bescherming die u van ons mag verwachten. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal aanvullende dekkingen, zoals medische kosten in het buitenland, persoonlijke ongevallen, wintersport of voertuighulp in het buitenland . U geniet standaard van een dekking tot maximaal 90 aaneengesloten dagen. Ook kunt u afzonderlijk een Kortlopende Annuleringsverzekering afsluiten. Kijk voor een volledig overzicht onder ‘Belangrijkste Kenmerken’ of bij ‘Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering’.

Doorlopende Reisverzekering

De Doorlopende Reisverzekering is een uitgebreide polis waarmee u voor meerdere reizen per jaar bent verzekerd. U geniet standaard van een uitgebreide dekking, inclusief medische assistentie, rechtsbijstand, en een bagagedekking gedurende 60 aaneengesloten dagen per reis. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende dekkingen, waaronder een medische dekking in het buitenland, een aanvullende bagagedekking, voertuighulp, persoonlijke ongevallen en wintersport. Ook kunt u kiezen voor een annuleringsdekking, waarbij u de keuze heeft uit €1.500 of €3.000 dekking per reis per persoon. Dit zijn een aantal voorbeelden. Kijk voor een volledig overzicht onder ‘Belangrijkste Kenmerken’ of bij ‘Doorlopende Reisverzekering’.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een van deze reisverzekeringen telefonisch afsluiten? Neem dan contact op met ACE via onderstaand nummer.
Phone 0800 - 4010200
Phone Vanuit het buitenland: +31 10 2894107
Email Info.benelux@acegroup.com